XIV. Magyar Neuropszichofarmakológiai Kongresszus

A NEUROPSZICHOFARMAKONOK ÉS A BETEG

Kedves Kollégák,

a Magyar Pszichofarmakológusok Társaságának vezetősége megtiszteltetésnek érzi, hogy meghívhatja Önt a XIV. Magyar Neuropszichofarmakológiai Kongresszusra, melyet 2011. október 6-8. között rendez meg Tihanyban.

Társaságunk idén is Tihanyt választotta a kongresszus helyszínéül, melynek vonzó adottságai már sokak számára ismertek. Az elmúlt több mint egy évtized tapasztalatai megmutatták, hogy a tihanyi tudományos eszmecserék a klinikai és molekuláris pszichiátria kutatási eredményein nyugvó pszichofarmakológiai tudás jelentős hazai és nemzetközi fórumává váltak, melyek egyaránt szolgálják pácienseink és a tudomány javát. A kongresszuson hazai és a világ különböző részeiről érkező  kutatók, véleményformálók fogják megosztani velünk legújabb kutatási  eredményeiket, melyek hatással lesznek mindennapi gyakorlatunkra, beleértve a diagnosztikát, a kezelést és a pácienseink életminőségét. A tudományos program általános célja idén is a pszichiátriai betegségek molekuláris-biológiai alapjainak és korszerű terápiás lehetőségeinek megbeszélése lesz szimpóziumok, workshop-ok és poszter szekciók keretében, ahol ismert szakembereken kívül hazai és külföldi fiatal kutatóknak is lehetőségük lesz bemutatni eredményeiket. A Világszövetség elnöke az eddigi gyakorlat szerint ebben az évben is ellátogat hozzánk, jelezve, hogy Társaságunk és a CINP kapcsolata töretlen. Továbbá egyre növekvő számban várunk résztvevőket a szomszédos országokból is, ami a konferencia határainkon túlmutató jelentőségét mutatja.

Reméljük, hogy 2011. október 6-8. között köszönthetjük Önt Tihanyban, ahol egy információkban gazdag és sikeres kongresszus résztvevője lehet.

 

Gaszner Péter és Faludi Gábor

 

A tudományos program itt tekinthető meg.

A jelentkezési lapot innen töltheti le.